Responsive Ad

Пости користувачів Facebook'а за замовчуванням будуть показуватися тільки їх друзям

Найбільша у світі соціальна мережа Facebook офіційно оголосила про зміну політики конфіденційності. 

Починаючи з кінця травня 2014 року, абсолютно всі публікації користувачів почнуть за замовчуванням показуватися тільки для акаунтів зі списку їхніх друзів.

Налаштування приватності за замовчуванням при публікації поста в десктоп- версії соціальної мережі будуть виглядати так:



У мобільній версії ці ж налаштування будуть реалізовані наступним чином:



«Ми часто отримуємо повідомлення від користувачів, стурбованих тим, що вони помилково оприлюднили пост для широкої аудиторії, в той час, як він призначався для вузького кола їхніх друзів. У найближчі кілька тижнів ми починаємо запуск нових налаштувань приватності, які дозволять користувачеві здійснювати публікацію в кілька кроків і бути повністю впевненим у тому, що його пост показується правильної аудиторії.

Ми поділяємо ваші почуття, коли ви помилково поділилися новиною з усіма, а насправді хотіли, щоб про це дізналися тільки ваші близькі друзі», - повідомляють представники Facebook.

Дописати коментар

0 Коментарі